Dip jogurtowy z kaparami i koperkiem
Składniki:
- 400g jogurtu greckiego lub naturalnego
- 5 czubatych łyżek posiekanych małych kaparów (mogą być w całosci)
- pół pęczka posiekanego koperku, bez gałązek
- sok z połowy cytryny
- sól morska, świeżo zmielony pieprz
Przygotowanie:
- Składniki mieszamy, doprawiamy solą i pieprzem.
Jeśli chcemy by smak był intensywniejszy, składniki można zblendować. Dip będzie wtedy bardziej kwaskowy.
- Odstawiamy do lodówki na pół godziny, do przegryzienia.
Wynn casino opens in Las Vegas - FilmfileEurope
OdpowiedzUsuńWynn's first hotel casino in Las 토토 사이트 Vegas herzamanindir.com/ since opening its doors in https://septcasino.com/review/merit-casino/ 1996, Wynn Las Vegas worrione is the first hotel on the Strip to offer such a large selection of ventureberg.com/