poniedziałek, 10 marca 2014

Koreczki z mozarelli i pomidorków koktajlowych


Składniki: 
  • opakowanie małych kuleczek mozarelli
  • opakowanie pomidorków koktajlowych (najlepiej podłużnych, typu plum-mają bardziej miękką skórkę)
  • duże listki bazylii
  • sól morska, świeżo zmielony pieprz
Przygotowanie: 
  • Pomidorki zawijamy w listek bazylii
  • Na wykałaczkę nakłuwamy najpierw kulkę mozarelli, a potem zawinięty w listek bazylii pimodrek koktajlowy, w ten sposób, żeby wykałaczka przeszła przez listek nad i pod pomidorkiem
  • Tuż przed podaniem posypujemy sola i pieprzem

1 komentarz:

  1. Witaj:)
    Nominowałem twojego bloga do Libster Blog Award 2014.
    Więcej informacji http://gotujebochce.blogspot.com/2014/03/liebster-blog-award-2014.html

    Zapraszam do zabawy ;)

    OdpowiedzUsuń